AVÍS SOBRE EL SERVEI DE FORMACIÓ

Gràcies per visitar la web tradeando.net. Vostè va arribar a aquesta web de descàrrec de responsabilitat de Servei de formació des d’un dels llocs esmentats, referit aquí com a “aquest lloc web”.

Els serveis que es venen en aquest lloc web no han de ser interpretats com a promesa o garantia de guanys.

El seu nivell d’èxit en la consecució dels resultats de l’ús dels nostres serveis i la informació depèn del temps que dediquen als programes,
idees i tècniques utilitzades, les seves finances, coneixements i habilitats diferents.

Atès que aquests factors difereixen entre cada individu, no podem garantir-ne l’èxit, ni som responsables de cap de les seves accions.

Qualsevol i totes les declaracions a futur en aquest lloc web o en qualsevol dels nostres serveis estan dissenyats per expressar la nostra opinió dels
resultats potencials que algunes persones poden assolir.

Però molts factors seran importants en la determinació dels seus resultats reals, i no s’ofereix cap garantia que aconseguirà resultats similars als referenciats. De fet, no garantim que aconseguirà cap resultat de les idees i tècniques que figuren al nostre lloc web o als nostres serveis.

En la mesura que s’inclouen testimonis en aquest lloc, es pot assumir que cap d’aquestes històries, de cap manera, no representen l’experiència
“mitjana” o “típica” dels participants.

De fet, igual que amb qualsevol servei, sabem que algunes persones contractaran els nostres serveis, però mai els utilitzaran, i per tant no tindran cap resultat. Per tant, heu d’assumir que no obtindreu resultats amb aquest programa.

VOSTÈ ESTÀ COMPLETAMENT D’ACORD I ENTEN QUE TRADEJANT NO ÉS RESPONSABLE DELS RESULTATS QUE VOSTÈ PUGUI OBTENIR AMB LA SEVA OPERATIVA.

Ir arriba